Gràcies al correu de Goolge, el Gmail, tenim accès al Google Reader.
El Google Reader és un instrument el qual ens permet accedir a la informació que vulguem de manera molt ràpida, tan sigui d'un diari com d'un bloc.
Per a fer-ho hem d'anar a la pàgina de la qual volem treure informació i premer el botó RSS, alguns cops ens sortira amb la icona que es mostra a la dreta, i d'altres surt amb la paraula RSS. Un cop som dins la RSS copiem l'adreça i afegim la subscripció a la web de Goolge Reader. A la pàgina d'inici ens sortiran totes les novetats.
Un cop hem llegit un article o una noticia aquesta deixara d'estar marcada, tanmateix la podrem veure tants cops com vulguem.
Podem arribar a tenir moltes fonts de recerca, Google Reader ens permet ordenar-ho amb carpetes i així encara tenir més facilitats a l'hora de recercar informació.
El Google Sites és una aplicació de Google que permet crear espais web personalitzats (hi ha diferents dissenys entre els quals en podem escollir un). A la barra lateral hi podem trobar les diferents pàgines del nostre lloc web, si premem sobre d'aquests enllaços ens podem desplaçar fàcilment.
Al nostre espai hi podem afegir imatges, presentacions prezi, google maps, entra d'altres, i pot ser públic o privat, depenent del nostre objectiu.
Quan vam haver d'escollir al bon comunicador vam decidir fer la nostra exposició amb el suport de Google Sites, aquest és un cas en el que es pot utilitzar aquesta aplicació. Si premeu aquí podeu veure l'exemple.
Penso que aquesta eina pot ser útil per a realitzar presentacions a l'aula, permet que els nens es familiaritzin amb espais web i utilitzin diferents recursos TIC de manera més dinàmica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada