dilluns, 17 d’octubre del 2011

prezi

Prezi és una eina per a poder fer presentacions interactives a la xarxa. Al contrari que altres programes per a realitzar presentacions, prezi utilitza només un sol fons on van passant les diferents parts de la presentació.

A aquestes presentacions s'hi pot afegir fotos, vídeos i altres arxius tant creats per nosaltres com aliens.
Per a aconseguir una presentació més correcta podem personalitzar el text, el fons, les imatges... i per a fer-lo més clar i ordenat podem utilitzar fletxes, claudàtors, cercles, etc. Hi ha un marc que s'anomena hidden, ja que està amagat, només serveix per a si volem fer una visió global dels elements que es troben dins aquest quadre.

Amb la eina path podem ordenar el diferents elements de la diapositiva, d'aquesta manera ens podrem moure per la presentació seguint l'ordre desitjat.

Gràcies a l'aplicació de meeting podem editar prezis d'altres persones, per a fer-ho ens han d'enviar un link que ens permetrar entrar al prezi i modificar-lo. També podem enviar un link només per a que altres persones puguin veure el nostre prezi.





Aquí tenim un exemple d'una presentació prezi:


Aquesta eina ens permet fer presentacions més dinàmiques, és fàcil d'utilitzar i no s'ha de transportar ja que està penjat a la xarxa, per tant estigui on estigui l'aulmne o el mestre podrà recuperar la presentació. Per tant, penso que és útil en l'àmbit pedagògic ja que permet utilitzar les eines TIC a l'aula en moments que són bastant presents a la classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada