dimecres, 28 de desembre del 2011

Tancament COED

Aquesta és l’entrada per a tancar el dossier d’aprenentatge pel que fa a l’assignatura de comunicació oral, escrita i digital. Així doncs, per a tancar-lo faré un recull del que hem treballat. Pel que fa a comunicació oral hem treballat el llibre de com parlar bé en públic, hem recitat un poema i hem escollit a un bon comunicador, el qual hem justificat el per què de la tria.
Tot i això en les activitats de COED treballàvem transversalment els tipus de comunicació, per exemple quan vam escollir al bon comunicador vam haver de fer la presentació amb elements que havíem treballat a GITIC, en l’activitat de qui ets tu vam haver de fer la fotografia i escriure un títol. Vam treballar la descripció a través de cançons, d’un conte i d’un poema visual, també vam fer una activitat de Territori i Identitat en la qual ens vam fixar en la comunicació en l’àmbit dels anuncis publicitaris on vam tenir en conte allò que deia Guillermo Orozco “no pel fet de ser humans sabem veure i escoltar la televisió”.

En una sessió la professora ens va fer entendre una paraula no pot tenir el mateix significat per una persona que per una altra, hi havien variables com el context que definien el nostre pensament. A l’aula també vam estudiar el llenguatge i les llengües i les diferències del codi oral i el codi escrit.

Per últim m’agradaria destacar tres de les publicacions que tracten de l’assignatura de COED del meu dossier d’aprenentatge. La primera és la de descripció, la segona és la de qui ets tu?, i per últim la d’educació audiovisual.




Feliç any nou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada