dijous, 3 de novembre del 2011

Descripció

Com que hem de fer un treball sobre Qui ets tu? descrivint a una persona de la classe, la professora ens ha fet fer una activitat per a tenir més eines de descripció.

Hem escoltat lletres de diferents cançons i hem dit el que ens transmetia:

Gripau blau:
És una cançó infantil que explica la història d'un gripau que és molt prepotent, orgullós, egoista, que es creu important... (Premeu per a llegir la lletra de la cançó




Lila
Descriu a una noia que no segueix a l'altra gent, és independent i té molta personalitat. És lliure, inconformista però alhora també és fràgil com el vidre.



Pedro Navaja
Descriu un barri, segurament marginal, on hi ha un policia i una dona. Explica la situació en que la dona intenta matar al policia però aquest abans la fereix, i ella, abans de morir, el mata a ell també. Ningú fa cas als morts, només un home que va begut que agafa els diners, el punya l i la pistola.



Com un puny
Descriu els sentiments que té ell mateix per l'absència de la seva estimada italiana.
(Premeu per llegir la lletra de la cançó)



Nit de Sant Joan
Cançó que forma part d'un musical, és alegre i divertida. Fa uns anys la gent celebrava aquesta festa com l'inici de l'estiu i per aquest motiu era molt important.
(Premeu per a llegir la lletra de la cançó)



En acabar d'escoltar les cançons hem escoltat el conte d'Abyoyo. Tracta d'un nen que el fan fora del poble on vivia, igual que al seu pare. Un dia en aquell poble hi apareix un monstre anomenat Abyoyo. Al final el nen i el pare fan desaparèixer al monstre.



Watch Abiyoyo in Music  |  View More Free Videos Online at Veoh.com


En acabar el conte hem vist poemes visuals de Joan Brossa com aquest:
Hem dit el que creiem que volia representar i han sortit idees com que totes les coses grans estan formades per quelcom petit, que les coses grans trepitgen a les més petites, entra d'altres representacions.

I per acabar hem vist i analitzat l'anunci d'Estralla Damm:



Al analitzar totes aquestes m'he adonat que en coses molt senzilles com anuncis, cançons o fins i tot poemes hi han descripcions molt detallades, i, que el que rep el receptor no és allò real, sinó que és allò que l'emissor vol enviar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada