dilluns, 7 de novembre del 2011

Qui ets tu?

El treball de "Qui ets tu?" consistia en crear una imatge amb la que es pogués descriure a alguna persona de la classe. A la foto també hi havia d'haver una petita frase o reflexió relacionada també amb aquella persona.
La meva frase era "no som el que semblem ser" i era per a descriure a una noia la qual a primera vista semblava una persona freda i distant, però aquest concepte amb el temps canviava i, ara que he pogut conèixer a aquesta noia m'he adonat que és tot al contrari, és una noia amb la qual es pot comptar per tot, sempre està disposada a ajudar, és molt comprensiva i molt amable. A més a més sempre escolta a la gent i intenta donar un bon consell. 
Per a representar aquesta personalitat vaig fer una foto a les seves mans en forma de cor i dins d'aquestes hi havia uns glaçons. La imatge tenia colors càlids, el color predominat era el vermell.


Aquesta activitat ens ha permès treballar la comunicació oral, la escrita i la digital a partir del tema de la descripció, que havia de ser una mica més treballada utilitzant recursos que vam veure en l'activitat de les cançons. A més a més, ens hem pogut conèixer a l'altra gent de la classe amb més profunditat.
Durant aquesta activitat, tot i que les exposicions van ser breus, hi va haver molt bon ambient a l'aula i respecte cap als companys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada