dilluns, 28 de novembre del 2011

Mapa d'aprenentatge educat 2. 0



EduCAT 2.0 és el programa on hi ha els equips digitals que han d'estar presents a les aules catalanes de cicle superior de primària i de l'ESO.
El Departament d'Ensenyament, que és qui l'ha proposat, preten que els alumnes assoleixin la competència digital per a poder millorar els diferents aprenentatges.
EduCAT 2.0 també conté formació per al professorat per a que els mestres i professors utilitzin la teconologia correctament a les aules.
Per a poder-ho fer es necessita un nombre d'ordinadors portàtils pels alumnes, com també hi ha d'haver pissarres digitals interactives a les aules.





Pearltrees permet crear arbres d'aprenentatge públics els quals estan formats per perles amb informació. Això ens permet estructurar els llocs web en els quals es troba la informació.

L'exemple següent l'he elaborat mitjançant diferents webs que tracten sobre les xarxes socials. Aquest arbre és petit, tanmateix, amb aquesta eina es poden crear mapes que recullin molta més informació.

Enllaç






Per a concloure l'entrada vull dir que el programa eduCAT 2.0 és molt útil ja que permet que l'aprenentatge dels nens no sigui transsmisiu, sinó que sigui significatiu, els nens estan més motivats i per tant aprenen amb més ganes.
Pel que fa a pearltrees val a dir que és una eina amb la qual es pot treballar molt bé a l'aula ja que els nens veuen visualment aquelles webs que se'ls facilita a l'hora, per exemple, de realitzar un projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada